AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kestane görmek

Kahve falında yeşil kestane görmek

Kahve falında yeşil kestane görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kestane gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Kahve falında yeşil kestane görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında birine kestane vermek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestanesi toplamak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük kestane görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan kestane almak başarıların çoğalacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kestane toplamak kazancın katlanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir