AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kestane toplamak

Kahve falında yerden kestane toplamak

Kahve falında yerden kestane toplamak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden kestane toplamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında yerden kestane toplamak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında at kestanesi toplamak müjdeli haberler alacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet eder.

Kahve falında kestane topladığını görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan kestane toplamak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kestane toplamak rızkından olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan kestane toplamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir