AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval kestane görmek

Kahve falında bir çuval kestane görmek

Kahve falında bir çuval kestane görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çuval kestane gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çuvalla kestane görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval kestane görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında kestane yediğini görmek bereketin ve karın artacağına, işlerin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında çiğ kestane yemek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kazancının helal para olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında soyulmuş kestane görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında deniz kestanesi yemek geçim derdinin sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir