AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kestane görmek

Kahve falında pişmemiş kestane görmek

Kahve falında pişmemiş kestane görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş kestane gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kestane görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kestane almak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında at kestanesi yemek güveninin artacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında at kestanesi görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kestane kabuğu görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kestane kabağı görmek zararların günden güne artacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir