AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kestane görmek

Kahve falında evin içinde kestane görmek

Kahve falında evin içinde kestane görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kazancının artacağına,, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kestane gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde kestane görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kestane görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sobada kestane pişirmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu kestane görmek dünyasının iyileşmesine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir