AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoza ekmek vermek

Kahve falında horoza ekmek vermek

Kahve falında horoza ekmek vermek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Kahve falında horoza ekmek vermek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında horoza ekmek vermek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Kahve falında horoz doğurmak çaresiz kalacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozu öldürmek ters giden olayların düzeltileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında canlı horoz görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında birçok horoz görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz kovalamak özlemelerin son bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında horoz başı kesmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında horozun öttüğünü görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir