AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmak görmek

Kahve falında ayak baş parmak görmek

Kahve falında ayak baş parmak görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmak görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağı görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir