AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük ayva görmek

Kahve falında çok büyük ayva görmek

Kahve falında çok büyük ayva görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, zorlukların biteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, içine kapanacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük ayva gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında büyük ayva görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük ayva görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ayva görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dalda ayva görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayva görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ham ayva görmek malının ve aşının da çoğalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, durgun giden işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir