AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure buğdayı görmek

Kahve falında aşure buğdayı görmek

Kahve falında aşure buğdayı görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş için gurbete gidileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında aşure buğdayı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşurelik buğday görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında aşure buğdayı görmek kariyerinin yükseleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine tabir olunur.

Kahve falında aşurelik almak manevi olarak huzur içinde olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında aşurelik görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek işlerinin zarara uğrayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure içmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir