AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşurenin taştığını görmek

Kahve falında aşurenin taştığını görmek

Kahve falında aşurenin taştığını görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Kahve falında aşurenin taştığını gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında aşurenin taştığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure yedirmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında aşure malzemesi almak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure yemek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir