AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekersiz aşure görmek

Kahve falında şekersiz aşure görmek

Kahve falında şekersiz aşure görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kişinin tek başına kalacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şekersiz aşure gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Kahve falında şekersiz aşure görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında şekersiz aşure yemek adının tüm dünyaya yayılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure hazırlamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında aşure gününü görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında aşure günü görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure tatlısı görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure piştiğini görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure yemek düşmanına galip geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir