AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altında ezilmek

Kahve falında ayak altında ezilmek

Kahve falında ayak altında ezilmek dertlerinin sona ereceğine, hastaysa şifa bulacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak altında ezilmek gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Kahve falında ayak altında ezilmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ayak altını görmek maddi zararlara uğrayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ayağının altını görmek yalan söylemeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağının altında yara görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altında su görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında ayağının altında kıl görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir