AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altını görmek

Kahve falında ayak altını görmek

Kahve falında ayak altını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altını gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Kahve falında ayağın altını siyah görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın altını öpmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının altını kara görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir