AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altında kıl görmek

Kahve falında ayağının altında kıl görmek

Kahve falında ayağının altında kıl görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında kıl gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayak altında kıl görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının altında kıl görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı ayak görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarında kıl görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir