AnaSayfa / Genel / Kahve falında un çorbası içmek

Kahve falında un çorbası içmek

Kahve falında un çorbası içmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yanlış işler yapacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un çorbası içmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Kahve falında un çorbası içmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un çorbası yapmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında un çorbası yemek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek büyük problemler yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası içmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işarettir.

Kahve falında kelle çorbası içmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezogelin çorbası içmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir