AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç çorbası pişirmek

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, meşakkate düşeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, zor zamanlar geçireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına yorulur.

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçli çorba içmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç çorbası görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Kahve falında şehriye çorbası pişirmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında düğün çorbası pişirmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorba pişirmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir