AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü çorba içmek

Kahve falında sütlü çorba içmek

Kahve falında sütlü çorba içmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ünleneceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü çorba içmek gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Kahve falında sütlü çorba içmek işinden geri kalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü çorba görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında sütlü kahve içmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü nescafe içmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü kahve görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir