AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinci yıkamak

Kahve falında pirinci yıkamak

Kahve falında pirinci yıkamak insanları sakinleştireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, özel hayatının renkleneceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında pirinci yıkamak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında pirinç yıkadığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinci yıkamak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında pirinç yıkamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç kaybetmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulur.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hem ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında pirinç ve un görmek rızıksız kalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç dökmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir