AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve un görmek

Kahve falında pirinç ve un görmek

Kahve falında pirinç ve un görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç ve un gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında pirinç un görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç unu görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında pirinç ve un görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinc vermek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç mercimek görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, başarının garantileneceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı vermek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir