AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, koyu sohbetler edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında pirincin kurtlandığını gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Kahve falında pirinç kurdu görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalettir.

Kahve falında pirinçte kurt görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işarettir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir