AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç dökmek

Kahve falında pirinç dökmek

Kahve falında pirinç dökmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç dökmek gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında pirinci dökmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç dökmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birine pirinç vermek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pirinç görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinçli yemek görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinçli ıspanak görmek mal sahibi olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir