AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç kaybetmek

Kahve falında pirinç kaybetmek

Kahve falında pirinç kaybetmek uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, ticaretinin açılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç kaybetmek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında pirinç kaybetmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç yedirmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç istemek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş pirinç yemek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına inanılır.

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında pirinçli börek görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış pirinç görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir