AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yıkamak

Kahve falında pirinç yıkamak

Kahve falında pirinç yıkamak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kazancın çoğalacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç yıkamak gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Kahve falında pirinci yıkamak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç yıkadığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç yıkamak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Kahve falında pirinç bulgur görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı ısıtmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir