AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yoğurmak

Kahve falında pirinç yoğurmak

Kahve falında pirinç yoğurmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Kahve falında pirinç yoğurmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kısır yoğurmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında tereyağı yoğurmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamuru yoğurmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir