AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı yoğurmak

Kahve falında tereyağı yoğurmak

Kahve falında tereyağı yoğurmak ana baba dualarının alınacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağı yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında tereyağı yoğurmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek aile huzurunuzun bozulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Kahve falında tereyağı ve bal yemek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında tereyağı yapmak mutlu bir insan olunacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı eritmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü tereyağı görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında tereyağı bal yemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı peynir görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir