AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç unu görmek

Kahve falında pirinç unu görmek

Kahve falında pirinç unu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç unu gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında pirinç unu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında pirinç ve un görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç un görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye pirinç vermek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek pirinç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, ayıplı yolara sapacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette pirinç görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yedirmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir