AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ve pirinç görmek

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve pirinç gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında bulgur pirinç görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve bulgur görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç bulgur görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir