AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinc vermek

Kahve falında pirinc vermek

Kahve falında pirinc vermek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pirinc vermek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında pirinç yoğurmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ pirinç görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, mal edineceğine işarettir.

Kahve falında pirinç saklamak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç ve nohut görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tonlarca pirinç görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakkaldan pirinç almak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir