AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı vermek

Kahve falında pirinç pilavı vermek

Kahve falında pirinç pilavı vermek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerin artacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı vermek gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Kahve falında pirinç pilavı ısıtmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavının döküldüğünü görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek fakirlerin zenginleşeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yaptığını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç pilav yemek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, muradının gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir