AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç mercimek görmek

Kahve falında pirinç mercimek görmek

Kahve falında pirinç mercimek görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç mercimek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç mercimek görmek insanların hayır dualarının alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek pirinç görmek variyetini çoğaltacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ mercimek yemek büyük aşamalar kaydedeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında mercimek kaynatmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yemek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir