AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç tarlası görmek

Kahve falında pirinç tarlası görmek

Kahve falında pirinç tarlası görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlası gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlası görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah pirinç görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç saymak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç yoğurmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide pirinç görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir