AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon seçmek

Kahve falında pantolon seçmek

Kahve falında pantolon seçmek yeni malların alınacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ticaretinin hızlanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon seçmek gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Kahve falında pantolon seçmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz seçmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında patates seçmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mercimek seçmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında saat seçmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş seçmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında eşya seçmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında halı seçmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir