AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma seçmek

Kahve falında elma seçmek

Kahve falında elma seçmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma seçmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında elma seçmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek seçmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında mısır seçmek işin düzeltileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap seçmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında alyans seçmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık seçmek elinin darlık içinde kalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında eşya seçmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı seçmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir