AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış pirinç görmek

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslanmış pirinç gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç ıslatmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ıslatmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslanmış para görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında suyla birini ıslatmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ıslatmak güç ve para kaybedeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir