AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanıp üşümek

Kahve falında ıslanıp üşümek

Kahve falında ıslanıp üşümek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanıp üşümek gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ıslanıp üşümek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini üşüdüğünü görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üşüdüğünü görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üşümek titremek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında karda üşümek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün üşüdüğünü görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin üşüdüğünü görmek belalardan korunacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok üşümek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir