AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ezmek

Kahve falında pirinç ezmek

Kahve falında pirinç ezmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, dilediği gibi yaşayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, büyük başarılar kazanacağına, engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç ezmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Kahve falında pirinç ezmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ezmek kalp kırmaya, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı ezmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında atın ezdiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı ezmek iş yaşantısında hırslanacağına, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ezmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yılan ezmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir