AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak ezdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında sarımsak ezmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak temizlemek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede sarımsak görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval sarımsak görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işarettir.

Kahve falında birinden sarımsak almak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak kokmak lüksüne de lüks katacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak sapı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir