AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasalı börek görmek

Kahve falında pırasalı börek görmek

Kahve falında pırasalı börek görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hayırlı bir karar verileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, borçlarının artacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırasalı börek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında pırasalı börek yemek rahat bir hayata başlayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında pırasalı börek görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında pırasa yemek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Kahve falında pırasa satmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa koparmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa topladığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük pırasa görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir