AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa koparmak

Kahve falında pırasa koparmak

Kahve falında pırasa koparmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, umutlanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pırasa koparmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında yeşil pırasa görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa yemeği görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, her şeyin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine yorulur.

Kahve falında pırasa satın almak çok rahat bir hayat süreceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa kesmek başarıya ulaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pırasa ayıklamak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek sevinçten gözyaşı dökeceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir