AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa yemeği görmek

Kahve falında pırasa yemeği görmek

Kahve falında pırasa yemeği görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rahata kavuşmaya, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pırasa yemeği gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek zorlukların çözüme kavuşacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında pırasa yemeği görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pırasalı börek yemek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında pırasa yemek günlerinin güzelleşeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ pırasa yemek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında pırasa satın almak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında pırasalı börek görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir