AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa satın almak

Kahve falında pırasa satın almak

Kahve falında pırasa satın almak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, konforunun artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırasa satın almak gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında pırasa satın almak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş pırasa görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında pırasa koparmak kişinin hedeflediği işi alacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pırasa görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa topladığını görmek günbegün kötüleşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir