AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kirli görmek

Kahve falında ayağını kirli görmek

Kahve falında ayağını kirli görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını kirli gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Kahve falında ayağını kirli görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında ayağı kirli görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek sevilip sayılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek kudreti ve cesareti bulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak kiri görmek zorluklarla boğuşulacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir