AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavın içinde karınca görmek

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sürekli yerinde sayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde karınca gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karıncalı pilav yemek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına inanılır.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pilavın içinde saç görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek bolluk içinde yaşamaya, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ana baba dualarının alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir