AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, varlık içinde yaşayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek üstünlük elde edeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav içinde kurt görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir