AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavın içinde böcek görmek

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, hayır vereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde böcek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilavda böcek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilavın içinde kıl görmek çok hayırlı şeylere, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında pilavın içinde saç görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir