AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavın içinde saç görmek

Kahve falında pilavın içinde saç görmek

Kahve falında pilavın içinde saç görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, lüksünün artacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde saç gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Kahve falında pilavın içinde saç görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav içinde kurt görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında pilavın içinde kıl görmek şanssızlık yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek ticaretinin açılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek her istediğini elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir