AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere içinde pilav görmek

Kahve falında tencere içinde pilav görmek

Kahve falında tencere içinde pilav görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında tencere içinde pilav gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek huzuru yakalayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında pilav tenceresi görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tencere pilav görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencereyle pilav görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereden pilav yemek hidayete erip huzuru bulacağına, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tencerede pilav görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir