AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncalı pilav yemek

Kahve falında karıncalı pilav yemek

Kahve falında karıncalı pilav yemek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında karıncalı pilav yemek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında karıncalı pilav yemek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet eder.

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu pilav yemek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek farklı iş kollarına ulaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilav yemek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında pilav ve et yemek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ pilav yemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir