AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının dikildiğini görmek

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yükseleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının dikildiğini gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek huzurunun eski haline döneceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş dikildiğini görmek masrafların altında kalacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağız dikilmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gül dikildiğini görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir