AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun dikildiğini görmek

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kolunun dikildiğini gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine gelinlik dikildiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta dikilmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gül dikildiğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağız dikilmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir